Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βίντεο από το Μαξίμου με μαθητές λυκείου από την Ελευσίνα – «Το πετύχαμε»

Ένα βίντεο το οποίο γυρίστηκε με… σκηνοθετική επιμέλεια του ιδίου ανήρτησε στο Instagram ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συμπρωταγωνιστές» στο βίντεο οι μαθητές από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας οι οποίοι την Πέμπτη βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε η δημιουργία μαθητικής «start up», ενός «Μουσείου Πανδημιών, συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece!

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης η προσπάθεια αυτή των μαθητών από την Ελευσίνα είναι σημαντική γιατί «η εκπαίδευση γίνεται βιωματική, οι μαθητές μαθαίνουν τί σημαίνει να δουλεύεις τελικά σε μία ομάδα αρμονικά, να κατανέμεις ρόλους, να διαχειρίζεσαι τις διαφορετικές απόψεις, τις διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να προκύπτουν, αυτή τη γόνιμη διαφορετικότητα που κάνει τελικά τις ομάδες μας πάντα να είναι καλύτερες και πιο παραγωγικές».

@kyriakosmitsotakis_

Υποδέχτηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τα καταπληκτικά στελέχη της απίθανης μαθητικής εικονικής επιχείρησης Pandemic Museum από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας! Συγχαρητήρια! #fyp #tiktokgreece

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis