Πολιτική

Λάμπρου (ΣΥΡΙΖΑ) προς Καρανίκα: Δυσοσμία φανατισμού και χυδαιολογίας

«Η περίοδος των εκκαθαρίσεων, των διώξεων, των… εκκρεμοτήτων (θου κύριε), έχει παρέλθει» διαμηνύει ένα από τα κορυφαία στέλεχος των «53»

Στις «προγραφές» του Νίκου Καρανίκα, του πρώην Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ απαντά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Λάμπρου, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κορυφαίο στέλεχος της τάσης των 53+, παίρνοντας θέση στις εσωκομματικές αντιδράσεις με φόντο τη δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για το Δεκαπενταύγουστο.

«Ο διάλογος, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, ο αναγκαίος πλουραλισμός, δεν θα ηττηθούν και δεν θα εξαφανιστούν μέσα στην ομίχλη της μονοφωνίας, του φανατισμού και της λεκτικής χυδαιότητας» τονίζει ο κ. Λάμπρου μετά από την πόρτα της εξόδου που έδειξε ο κ. Καρανίκας στους «αντιρρησίες» της δήλωσης Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας πως «η περίοδος των εκκαθαρίσεων, των διώξεων, των… εκκρεμοτήτων (θου κύριε), έχει παρέλθει».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Πάνου Λάμπρου:

«Είμαι λίγο μακριά, ίντερνετ με το ζόρι, αλλά η δυσοσμία του φανατισμού και της χυδαιολογίας έφτασαν μέχρι εδώ. Κρίμα… Η αριστερά, η δική μας αριστερά, έχει μάθει να ακούει, να κουβεντιάζει, να στοχάζεται και να αναστοχάζεται. Ή, αυτή την εντύπωση είχα και αυτή την επιθυμία συνεχίζω να έχω.

Θα το παλέψουμε! Ο διάλογος, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, ο αναγκαίος πλουραλισμός, δεν θα ηττηθούν και δεν θα εξαφανιστούν μέσα στην ομίχλη της μονοφωνίας, του φανατισμού και της λεκτικής χυδαιότητας.

Σε αυτό το συναρπαστικό και φουρτουνιασμένο ταξίδι χρειαζόμαστε όλες και όλοι. Η περίοδος των εκκαθαρίσεων, των διώξεων, των… εκκρεμοτήτων (θου κύριε), έχει παρέλθει.

Ή, πρέπει να παρέλθει οριστικά αν θέλουμε να παραμείνουμε αριστερές και αριστεροί, αν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο»

Είμαι λίγο μακριά, ίντερνετ με το ζόρι, αλλά η δυσοσμία του φανατισμού και της χυδαιολογίας έφτασαν μέχρι εδώ. Κρίμα……

Δημοσιεύτηκε από Panos Lambrou στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική