28 Μαΐου 2020

Λευτέρης Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα γυρολόγων

Κόμμα γυρολόγων αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης τονίζοντας ότι το Μαξίμου δεν είναι η Κουμουνδούρου και ούτε τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για κομματικές φιέστες υποψήφιων ευρωβουλευτών του.

«Ουδέποτε πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το Μαξίμου για τέτοιες διοργανώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα γυρολόγων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει μέσα από όλα αυτά που έχουν συμβεί, και τον καλούμε να ενεργοποιηθεί και να στηρίξει το μέτωπο της λογικής, της σοβαρότητας, του μέτρου που υπηρετούν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε, ο ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ προσέθεσε: «Η παροχολογία, οι ρυθμοί με τους οποίους κινείται η κυβέρνηση, όλα δείχνουν ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Όχι μόνο για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις εθνικές εκλογές. Η κυβέρνηση λειτουργεί με ρυθμούς προετοιμασίας εθνικών εκλογών. Όλα αυτά που λέγονται για τον Οκτώβριο είναι ξεκάρφωμα. Στη ΝΔ είμαστε πανέτοιμοι για οποιαδήποτε στιγμή, ας κάνουν εκλογές όποτε θέλουν».

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης “αλωνίζει” όλη τη χώρα, αλλά και όλα μας τα στελέχη κινούνται παντού. Είμαστε κόμμα των πολλών και όχι κόμμα που ασχολείται με τους λίγους, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας».

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ είπε επίσης ότι η κυβέρνηση είναι η μακροβιότερη μνημονιακή και δεν έχει δώσει το δικαίωμα στο λαό να αποτυπώσει την έγκριση ή την απόρριψη του έργου που έχει παράξει έως σήμερα.

«Όσο και να θέλει να το αποφύγει, κάλπες θα στηθούν και ο ελληνικός λαός θα εκφραστεί. Οι ευρωεκλογές είναι για μας δημοψήφισμα. Η αίσθησή μας είναι ότι θα προκαλέσει ταυτόχρονα και εθνικές εκλογές. Για εμάς μόλις στηθεί η κάλπη, καλούμε τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει τη συμφωνία ή την απόρριψή του για τις πολιτικές του κ. Τσίπρα, και από την άλλη την έγκριση του προγράμματος της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.Πολιτική