Πολιτική

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ συνωστίζεται στα αριστερά, ο Κασσελάκης κερδίζει έδαφος

«Αν ψηφίζεις Δημοκράτες ψηφίζεις μια αντιπολίτευση από την οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεφεύγει», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο OPEN ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», «θα πάει σε ασφαλή χέρια η διαμαρτυρία σου. Τον πατριωτισμό τον εκμεταλλεύονται κάποιοι και κάνουν κόμματα και μπαίνουν στη Βουλή και μετά αναδεικνύονται παράνομα, όπως οι Σπαρτιάτες».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ej2btdw9u9)

«Έχει μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις το ΠΑΣΟΚ»

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «δεν έχει φύγει από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ ο πατριωτισμός όμως έχει φύγει στις πολιτικές. Δεν θέλω βεντέτες και ειδικά τώρα με το ψηφοδέλτιό τους, θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω. Με λέγανε δεξιό και άλλα, αλλά δεν θα μιλήσω. Έχει όμως μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις σε μια απροσδιόριστη και σε μια πιο αριστερή. Εκεί στα αριστερά που πάει να συνωστιστεί, υπάρχουν άλλα πέντε κόμματα».

Παράλληλα, αποκάλεσε «υπερβολικό» τον Στέφανο Κασσελάκη που ζητάει διπλές κάλπες, σχολιάζοντας πως «μαθαίνει αλλά δεν είναι ενημερωμένος».

Για τις υποκλοπές και την απόφαση του ΣτΕ για τον Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε πως «είναι θετική εξέλιξη. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει με την ΑΔΑΕ αλλά είναι θετική η απόφαση του ΣτΕ».

Ακόμη, επισήμανε πως «στην Ελλάδα έχουμε πολλά προβλήματα αλλά δεν μπορείς να πεις πως δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τις ευρωεκλογές σχολίασε πως «φαίνεται πως το δεύτερο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πας σε ανθρώπους που δεν φαντάζεσαι πως βλέπουν τον Κασσελάκη αλλιώς και σου λένε γιατί όχι; Κερδίζει έδαφος».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική