Ελλάδα

Λύθηκε το μυστήριο με την βίλα στη «μέση του πουθενά» που μάγεψε τη Huffington Post -Στέκει σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας [εικόνες]

spiti-huf-660.jpg

Πριν από μερικές ημέρες η αμερικανική Huffington Post φιλοξένησε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα σε σπίτια… ερημιτών, σε κατοικίες που δεν βρίσκονται σε πολύβουα κέντρα πόλεων, ούτε σε πολυτελή προάστια, αλλά ξεφυτρώνουν στη… μέση του πουθενά. Στέκονται μόνα τους, απομονωμένα, σε ονειρικές τοποθεσίες, στη μέση κοιλάδων, στις άκρες γκρεμών, στις κορυφές βουνών.

Ανάμεσα στα 12 ομορφότερα σπίτια στη… μέση του πουθενά βρισκόταν και μια κατοικία σε κάποια γωνιά της Ελλάδας. Ο αμερικανικός ιστότοπος δεν παρείχε περισσότερες πληροφορίες για το πού ακριβώς βρίσκεται η εν λόγω βίλα. Φιλοξενούσε μόνο τη φωτογραφία της… ζαχαρή βίλας που φαινόταν να βρίσκεται στο χείλος ενός γκρεμού και ότι είχε θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα που μάγεψε τη Huffington Post βρίσκεται στην Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στην Ασσο, έναν από τους πιο όμορφους και γραφικούς οικισμούς του νησιού.

Το εν λόγω σπίτι, βέβαια βρίσκεται σε πιο απομονωμένο σημείο και μακριά από τις υπόλοιπες κατοικίες της περιοχής, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες έχει θέα όχι μόνο στη μαγευτικό θαλάσσιο τοπίο του Ιονίου αλλά και στην περίφημη χερσόνησο της Ασσου.

spiti-huf-1.jpgspiti-huf-2.jpgspiti-huf-3.jpgspiti-huf-4.jpgspiti-huf-5.jpgspiti-huf-6.jpgspiti-huf-7.jpgspiti-huf-8.jpgspiti-huf-9.jpgspiti-huf-10.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα