12 Αυγούστου 2020

Μαριέττα Γιαννάκου: “Να βγάλουμε την Όλγα ψηλά και να στηρίξουμε την Σοφία Λουκέρη” (VIDEO)

olga_kefalogianni_marietta.jpgΜήνυμα συμμετοχής και ενεργούς παρουσίας των γυναικών στις εκλογές, στον πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο έδωσε χθες η τ. Υπουργός και δεύτερη στη σειρά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκες Πρωταθλήτριες – Οι προκλήσεις της επόμενης δεκαετίας» πραγματοποιήθηκε ενοψει εκλογών το απόγευμα της Δευτέρας στο κηποθέατρο του Πεδίου του Άρεως η Μαριέττα Γιαννάκου μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως γυναίκα από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και την είσοδο της στην κεντρική πολιτική.

Και επειδή η εκδήλωση έγινε στην κορύφωση πρακτικά της προεκλογικής περιόδου η κα Γιαννάκου δεν παρέλειψε να ζητήσει από το ακροατήριο να στηρίξουν τις γυναίκες στην πολιτική αναφερόμενη τόσο στην Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και στη Σοφία Λουκέρη που διεκδικούν την εκλογή τους στην Α’ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Κεφαλογιάννη: «Εμείς πρέπει να φέρουμε την αλλαγή»

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή σήμερα, να βρίσκεται δίπλα μου η Μαριέττα Γιαννάκου. Μια αληθινή μαχήτρια, την οποία θαυμάζω και εκτιμώ, ως πολιτικό, αλλά πρώτα απ’ όλα ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα. Κυρία Γιαννάκου, αγαπητή Μαριέττα, επίτρεψε μου τον ενικό, αποτελείς ένα φωτεινό σημείο αναφοράς, για όλους τους Έλληνες, για όλες τις Ελληνίδες. Για το έργο σου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το ήθος και το χαμηλό προφίλ που κράτησες και κρατάς πάντα, την τεράστια δύναμη ψυχής και τη θέλησή σου να ξεπερνάς τα εμπόδια που εμφανίζονται και να προχωράς μπροστά. Σε ευχαριστούμε πολύ για το παράδειγμα που έγινες, όλα αυτά τα χρόνια, σε όλες μας. Σε ευχαριστούμε για την έμπνευση που μας δίνεις σήμερα. Για την έμπνευση που θα δώσεις και στις επόμενες γενιές γυναικών που θα πρωταγωνιστήσουν στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό, την πολιτική. Γιατί αυτό που αναζητάμε είναι πρότυπα ήθους και σθένους. Γυναίκες – πρωταγωνίστριες σαν και εσένα».

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση σε video

Ο χαιρετισμός της Σοφίας Λουκέρη στην εκδήλωσηΠολιτική