Πολιτική

Μαρκόπουλος για την επίθεση στο γραφείο του: Δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα

Επίθεση με αεροβόλο όπλο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/01) στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου, στη Νίκαια.

Κατά το σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ, άγνωστος περνώντας από το σημείο, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο σημάδεψε το κτήριο και πέτυχε την τζαμαρία του γραφείου του κ. Μαρκόπουλου στην οποία προκάλεσε θραύση.

Όπως τονίζει ο κ. Μαρκόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook: «Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου

Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά.

Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα…

Posted by Dimitris Markopoulos on Tuesday, January 17, 2023