Πολιτική

Με εντολή Σαμαρά: Κανείς αναπληρωτής υπουργός ή υφυπουργός στη ΔΕΘ

EF47D8B561D0BF8095042F9047C2B7F0.jpg Χαμηλών τόνων, στο πνεύμα της εποχής, χωρίς τυμπανοκρουσίες και περιττά έξοδα θα είναι η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε και πέρυσι.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς πιθανότατα θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη από το Κάρντιφ της Ουαλίας, όπου λαμβάνει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την Έκθεση, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα και θα κάνει την ομιλία του στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, ενώ θα αναχωρήσει για την Αθήνα την ίδια ημέρα.

Όπως και πέρυσι, δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η οδηγία που ήδη έχει δοθεί σε υπουργούς και προέδρους οργανισμών είναι να αποφύγουν την άσκοπη μετακίνηση και τα έξοδα, να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ και να αποφύγουν πράξεις που θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη.

Επίσης, με εντολή του πρωθυπουργού φέτος στη ΔΕΘ δεν θα παραστεί κανένας αναπληρωτής υπουργός, υφυπουργός ή διοικητής ΔΕΚΟ.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι να μην υπάρξει η εικόνα από τις πολυπληθείς κουστωδίες που κατέκλυζαν τα κέντρα διασκέδασης της πόλης και να μην δημιουργηθεί η εικόνα ενός περιφερόμενου… θιάσου που κάνει διακοπές.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική