Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που εργάζεται από το 1990 με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 160 νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες

Βοήθεια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιτελεί εξαιρετικό έργο στο Αγρίνιο απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Μαξίμου ανταποκρίθηκε σε αίτημα που έφτασε στον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη μεριμνώντας για την αποστολή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βοηθήσει στη δραστηριότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» .

Στο αίτημα σημείωναν πως με αφορμή την υποστήριξη των σχολείων με διαδραστικών πίνακες από το Υπουργείο Παιδείας, η αποστολή συναφούς υλικού στο εργαστήρι θα βοηθούσε ενισχυτικά την ενασχόληση των ωφελουμένων με τον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, το πρωθυπουργικό γραφείο φρόντισε αυτή η επιθυμία να εκπληρωθεί με τον πιο άμεσο τρόπο.

Σημειώνεται, τέλος, πως πρόκειται για ένα ίδρυμα που εργάζεται από το 1990 με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 160 νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με τρεις Εκπαιδευτικές Μονάδες-ΚΔΗΦ, δύο στο Μεσολόγγι και μία στο Αγρίνιο και δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική