Ελλάδα

Mητέρα Φύσσα: Η μόνη δικαιοσύνη θα ήταν να γυρίσει ο Παύλος πίσω -Και ισόβια να ρίξουν, δεν αλλάζει τίποτα

magda_fyssa-660.jpg

Ενας χρόνος συμπληρώνεται σε μία εβδομάδα, από τη στιγμή που έχασε το γιο της. Ακόμη και σήμερα, η Μάγδα Φύσσα δηλώνει ότι αδυνατεί να εξηγήσει γιατί έπρεπε να χαθεί ο γιος της για να ξεσκεπαστεί η Χρυσή Αυγή, όπως λέει. Και ο χρόνος για εκείνη έχει σταματήσει εκεί.

«Η μόνη δικαιοσύνη θα ήταν να γυρίσει ο Παύλος πίσω. Και ισόβια να ρίξουν στον δολοφόνο και σε όσους εμπλέκονται, ε και; Δεν αλλάζει κάτι…», είπε μιλώντας στο «Εθνος». «Για μας είναι σαν εκείνη την ημέρα. Μόνο που ο πόνος είναι πιο βαθύς, πιο έντονος», λέει η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Δεν μας ρώτησαν όμως. Ποιος θα έδινε το παιδί του; Και για ποια κοινωνίας, για ποιον κόσμο; Τυχαία βγήκε η Χρυσή Αυγή στην επιφάνεια; Ποτέ στη ζωή μου δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα έχανα έτσι τον Παύλο. Πίστευα ότι αυτό έχει τελειώσει. Πίστευα ότι ο φασισμός είχε τελειώσει με τον πατέρα μου. Ποιος θα του έλεγε ότι το 2013 θα έχανε το εγγόνι του από τους φασίστες που πολέμησε εκείνος σαν φαντάρος» προσθέτει.

Αυτό που περιμένει τώρα, όπως λέει, είναι η τιμωρία του δολοφόνου αλλά και των ηθικών αυτουργών: «Θέλω να πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα