Πολιτική

Microsoft: Η επένδυση στην Ελλάδα αντανακλά την αισιοδοξία μας για το μέλλον της

Ο πρόεδρος της Microsoft κ. Μπραντ Σμιθ εξήγησε τη σημασία της δημιουργίας μεγάλου κέντρου δεδομένων από την εταιρεία στην Ελλάδα – «Είναι η μεγαλύτερη επένδυση εδώ και 28 χρόνια» 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στο μέλλον της οικονομικής ανάκαμψης δίνει η απόφαση της  Microsoft να δημιουργήσει μεγάλο κέντρο δεδομένων στην Ελλάδα.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της εταιρείας Μπραντ Σμιθ αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνάντησα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα στην Αθήνα για να ανακοινώσω ότι η Microsoft θα κατασκευάσει κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα – η μεγαλύτερη επένδυση που έχουμε κάνει τα 28 χρόνια που λειτουργούμε στη χώρα. Αυτό αντανακλά την αισιοδοξία μας για το μέλλον της Ελλάδας και την οικονομική ανάπτυξη», έγραψε ο κ. Σμιθ, αναρτώντας και φωτογραφία του με τον κ. Μητσοτάκη.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη μεγάλη επένδυση δημιουργίας ενός μεγάλου κέντρου δεδομένων (data center) στην Ελλάδα για την υποστήριξη υπηρεσιών cloud που απευθύνονται στους πελάτες της πλατφόρμας Microsoft Azure.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική