Πολιτική

Μίνα Γκάγα: Αν ήμουν στη θέση σας κ. Ευαγγελάτε δεν θα έκανα το εμβόλιο

Αλλά αν φοβάστε πολύ να το κάνετε, πρόσθεσε η υπουργός Υγείας με αφορμή την σημερινή απόφαση της της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού για τέταρτη δόση του εμβολίου

Για την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού όσον αφορά την τέταρτη δόση του εμβολίου μίλησε στην εκπομπή Live News η υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Η επιτροπή αποφάσισε σήμερα προαιρετικό εμβολιασμό κατά της Covid για τους 30-59 και ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60 ετών.

H υπουργός Υγείας σε ερώτηση που της έθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος επικαλούμενος την ιατρική της ιδιότητα για το αν ο ίδιος πρέπει να κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου είπε: Αν ήμουν στη θέση σας κ. Ευαγγελάτε δεν θα έκανα το εμβόλιο και πρόσθεσε Αλλά αν φοβάστε πολύ να το κάνετε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxlhwolcbo9)

Η Μίνα Γκάγκα είπε μεταξύ άλλων πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα όσον αφορά την τέταρτη δόση του εμβολίου και σημείωσε πως υπάρχουν κάποιοι πολίτες που ενδεχομένως να αισθάνονται πιο ασφαλείς με τη δεύτερη επαναληπτική δόση και γι αυτούς ανοίγει η πλατφόρμα έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν στο εμβολιασμό τους.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική