Πολιτική

Μίνα Γκάγκα: Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Αττικόν»

Παραβρέθηκε και στα εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την ασφάλεια των Παιδιών – «ΕΛΙΖΑ», που τελέστηκαν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Την υποδέχτηκαν ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός, ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Αποστολόπουλος και ο Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας Δημήτρης Μπούμπας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε τη νέα Μονάδα Λοιμώξεων, τις ΜΕΘ Covid και non Covid του Νοσοκομείου, καθώς και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.


minagaga1

Συναντήθηκε με τους υπεύθυνους πολλών ιατρικών τμημάτων, με τους οποίους συζήτησε όλα τα θέματα λειτουργίας των Κλινικών, συναντήθηκε επίσης με τους υπεύθυνους της Νοσηλευτικής, Διοικητικής και Τεχνικής Διεύθυνσης, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων.


minagaga2

Η κυρία Γκάγκα τόνισε είναι πολύ σημαντικό το ότι λειτουργεί ένα άριστο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και πρόσθεσε πως το Νοσοκομείο θα ενισχυθεί, σύμφωνα με τις ανάγκες του και με γνώμονα την βέλτιστη φροντίδα των ασθενών.


minagaga6

Στη συνέχεια η κυρία Γκάγκα παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την ασφάλεια των Παιδιών – «ΕΛΙΖΑ», που τελέστηκαν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.


minagaga5


minagaga3

Η Αναπληρώτρια Υπουργός, εξήρε την πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Ελίζα» και της Προέδρου Μαρίνας Καρέλλα για την ανάπτυξη της νέας Μονάδας, ενώ υπογράμμισε το σημαντικό έργο που επιτελεί στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και η ομάδα της.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική