15 Ιουλίου 2020

Μίνι υπουργικό συμβούλιο στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Με τιμώμενο καλεσμένο τον υπουργό Ναυτιλίας το γεύμα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά – Στα κεντρικά τραπέζια μέλη της κυβέρνησης

«Άλλος αέρας πνέει πλέον και στη ναυτιλιακή κοινότητα με την αλλαγή της κυβέρνησης». Αυτό συζητιόταν σε πηγαδάκια που σχηματίστηκαν, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά όπου τιμώμενος καλεσμένος –ομιλητής ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το γεύμα ήταν sold out ενώ υπήρξαν και οκτώ χορηγοί της εκδήλωσης, αριθμός ρεκόρ για τέτοιες. Η Λέσχη με πρόεδρο για δεύτερη θητεία την Ειρήνη Σταύρου Νταϊφά και ένα δυναμικό και open mind Δ.Σ. διανύει τα τελευταία χρόνια μία έντονη περίοδο ουσιαστικής εξωστρέφειας και δραστηριότητας.

Στα κεντρικά τραπέζια είχε σχηματιστεί ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο. Διακρίναμε τον Σταύρο Καλαφάτη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, τον υφυπουργό Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη και τον Αχιλλέα Καραμανλή.

«Επειδή τα περισσότερα θέματα είναι φορολογικά και εργατικά, ευκαιρία είναι τώρα να ρωτήσετε τους παρισταμένους υπουργούς» είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Γιάννης Πλακιωτάκης απευθυνόμενος στη Ναυτιλιακή κοινότητα και προσέθεσε: «Με την ευκαιρία της παρουσίας πολλών εκπροσώπων της κυβέρνησης να πω ότι το υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να είναι ανάμεσα στα πρώτα υπουργεία της κάθε κυβέρνησης».

Το παρών έδωσαν και οι πρέσβεις της Βραζιλίας Σεζάριο Μελαντόνιο Νέτο και της Ουρουγουάης κος Λεοντέλ ο οποίοι ήταν καλεσμένοι του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και κάθισαν στο τραπέζι του.Πολιτική