Πολιτική

Μητσοτάκης από Ζωγράφου: Στόχος μας η ΝΔ να είναι πρώτη και με διαφορά -Προσωπικό στοίχημα η αναβάθμιση της Υγείας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα Ζωγράφου και μίλησε στους πολίτες ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε πως την Κυριακή θα πρέπει οι πολίτες να στείλουν το μήνυμα ότι η προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τετραετία θα πρέπει να συνεχιστεί.

Αναφέρεται στο έργο που έχει επιτελεστεί την 4ετία και ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Εστειλε μήνυμα κατά του εφησυχασμού τονίζοντας πως η ΝΔ δεν αρκεί να είναι πρώτη, αλλά πρώτη με διαφορά. Η ΝΔ κοιτάει πάντα προς το μέλλον για την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Επίσης ο κ. Μητσοτακης δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη τετραετία θα επενδύσει στην αναβάθμιση του συστήματος Υγείας, προχωρώντας σε 10.000 προσλήψεις. Μάλιστα ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε αυτή την δέσμευση ως «προσωπικό στοίχημα».

Η ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στου Ζωγράφου

««Η πατρίδα μας πρέπει να βαφτεί ”γαλάζια” για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί.

Ολη η πατρίδα μας την επόμενη Κυριακή για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε 4 χρόνια πριν πρέπει να συνεχιστεί.

Οτι αυτή η συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί πριν από 4 χρόνια πρέπει να ανανεωθεί και ότι ο δρόμος, τον οποίο έχουμε χαράξει για την πατρίδα μας είναι ένας δρόμος που πρέπει να είναι χωρίς επιστροφή.

Ξέρετε καλά πόσα δύσκολα χρειαστήκαμε να διαχειριστούμε αυτήν την 4ετία.

Ούτε εγώ περίμενα όταν με εμπιστευτήκατε και έκατσα για πρώτη φορά στο γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα χρειαζόμασταν να διαχειριστούμε τόσες πολλαπλές, δύσκολες, εισαγόμενες κρίσεις, από την πανδημία, τη μεταναστευτική εισβολή, τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι την ενεργειακή κρίση, φυσικές καταστροφές. Ομως κρατήσαμε τη χώρα όρθια, την κοινωνία ενωμένη και την πατρίδα μας ασφαλή και ταυτόχρονα δεν κάναμε πίσω από την υλοποίηση όλων των κεντρικών προεκλογικών μας δεσμεύσεων.

Ξαναδιάβαζα την ομιλία που είχα κάνει στο Θησείο πριν από τις εκλογές του 2019. Θυμηθείτε τότε σε τι είχα δεσμευτεί. Σας είχα πει ότι θα μειώσουμε φόρους και εισφορές και μειώσαμε 50 φόρους και εισφορές. Σας είχα πει ότι θα κάνω την Ελλάδα κέντρο επενδύσεων. Θα φέρω ξένους επενδυτές, θα δημιουργήσουμε πολλές θέσεις εργασίας και φέραμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία. Σας είχα πει ότι θα αυξήσω τον κατώτατο μισθό».

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική