Στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Διατήρησης της Φύσης, στη Μασσαλία- Ο γνωστός ηθοποιός είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης Conservation International
Στο γεύμα συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αφορούν τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στα δάση, στις θάλασσες και στους ωκεανούς.
Στο γεύμα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Frans Timmermans, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde και η Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Audrey Azoulay, ηγέτες από τις συμμετέχουσες χώρες και ο ηθοποιός και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης Conservation International, Harrison Ford.