Πολιτική

Μητσοτάκης για επίσκεψη Παραολυμπιονικών στην Ακρόπολη: Ένα από τα ιστορικότερα μνημεία πλέον είναι προσβάσιμο για όλους

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o Έλληνας πρωθυπουργός

Τη χθεσινή επίσκεψη των μελών της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε για πρώτη φορά καθώς κατά το παρελθόν δεν ήταν δυνατή η προσβασιμότητα. «Πλέον αυτό αλλάζει και ένα από τα ιστορικότερα μνημεία είναι προσβάσιμο για όλους», τόνισε ο πρωθυπουργός. 

«Η Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα στην Ακρόπολη. Για πολλούς από τους φανταστικούς Παραολυμπιονίκες μας, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια επίσκεψη ήταν δυνατή καθώς προηγουμένως υπήρχαν προβλήματα προσβασιμότητας. Αυτό αλλάζει και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του κόσμου είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης. Παράλληλα ο πρωθυπουργός συνοδεύει την ανάρτησή του με τέσσερις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι Παραολυμπιονίκες μας στην Ακρόπολη. 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική