Πολιτική

Μητσοτάκης: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με τον χειριστή Rafale και τα παιδιά του

Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει ο πρωθυπουργός

Η συγκινητική εικόνα ενός χειριστή Rafale με τα δυο μικρά παιδιά του, μπροστά από το υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος, ξεχωρίζει σε ένα story που «ανέβασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προφίλ του στο Instagram.

Μάλιστα, το συνοδεύει με τη φράση: «Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα παιδιά του θέλουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζουμε».


rarafal


Rafale -  Μητσοτάκης

Στις άλλες δυο αναρτήσεις του story, διακρίνονται στη μια τα Rafale να «σκίζουν» τον ελληνικό ουρανό, με τη φράση «Υπερήφανη η πατρίδα μας, υποδέχεται σήμερα τα πρώτα 6 από τα 24 υπερσύγχρονα Rafale» και στην άλλη ο πρωθυπουργός να χαιρετά τους χειριστές των αεροσκαφών, γράφοντας παράλληλα: «Καλές πτήσεις να έχουν τα νέα μας Rafale καιθ οι άξιοι χειριστές τους για να προστατεύουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας παντού την ειρήνη».


Rafale -  Μητσοτάκης

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική