Πολιτική

Μητσοτάκης: Ομιλητής στο 1ο ψηφιακό φόρουμ του AJC

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκτός τον κ. Μητσοτάκη, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Μουχάμαντ Μπίν Αμπντούλ Καρίμ Μπίν Αμπντουλαζίζ Αλ-Ίσσα, Γραμματέας του Muslim World League και ο Μπένι Γκαντς, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Ισραήλ

Παρών στο 1ο Virtual Global Forum του American Jewish Committee θα είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητοστάκης, το οποίο θα διοργανωθεί στις 14-18 Ιουνίου ψηφιακά (και όχι στο Βερολίνο), λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκτός τον κ. Μητσοτάκη, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Μουχάμαντ Μπίν Αμπντούλ Καρίμ Μπίν Αμπντουλαζίζ Αλ-Ίσσα, Γραμματέας του Muslim World League και ο Μπένι Γκαντς, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

Στις θεματικές της διοργάνωσης περιλαμβάνονται ζητήματα αντισημιτισμού, ριζοσπαστισμού, διαθρησκειακών σχέσεων, αλλά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. “Θα συζητήσουμε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εβραϊκός λαός και ο κόσμος, όπως η άνοδος του αντισημιτισμού και άλλων μορφών μίσους στην εποχή του κοροναϊού, οι προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, η αναζήτηση του Ισραήλ για ειρήνη και ασφάλεια και το μέλλον της διατλαντικής σχέσης”, επισημαίνουν σχετικά οι διοργανωτές. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ για την προώθηση των διμερών υποθέσεων.


kyriakos_mirtsotaskisd

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική