Πολιτική

Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες από τώρα η Θεσσαλονίκη θα έχει το πιο σύγχρονο και όμορφο μετρό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απευθύνει ομιλία στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο.

Στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα τόνισε «οι δύσκολες αποφάσεις για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Κλείσαμε τα γήπεδα, θεσμοθετήσαμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική που μπορεί να αυξήσει τα πάθη, η συνολική εικόνα προσομοιάζει με ευρωπαϊκά γήπεδα. Και στο ποδόσφαιρο γινόμαστε σταδιακά Ευρώπη.

Σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το μετρό στη Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο Μετρό της Θεσσαλονίκης τόνισε πως η πόλη σε 6 μήνες θα έχει το πιο σύγχρονο και όμορφο μετρό.

Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων ηλεκτρικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο.

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Πολεμικό Μουσείο και το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Α/Τ Βέλος.

Στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 49ης τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική