Πολιτική

Μητσοτάκης στον ΣΕΤΕ: Ευχαριστώ που δεν με ρωτάτε για τον ανασχηματισμό -Χρονιά-ορόσημο και φέτος για τον τουρισμό

Με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννη Παράσχη συζητά στην 32η τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρακολουθήστε ζωντανά την συζήτηση του πρωθυπουργού με τον Γιάννη Παράσχη.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε με χαριτολόγημα, προς τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ: «Σας ευχαριστώ που δεν με ρωτήσατε τίποτα για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι οι ελληνικές επιτυχίες του τουρισμού μας οφείλονται στους επαγγελματίες του που μας κάνουν πρωταγωνιστές σε έναν τομέα κρίσιμο για την αναπτυξιακή μας στρατηγική και προανήγγειλε: «Θα είναι μια χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό και η φετινή».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης πως είναι βέβαιο ότι ο τελικός στόχος πρέπει να είναι να φέρνουμε επισκέπτες που να μπορούν να δαπανούν περισσότερο κατά κεφαλήν από ό,τι σήμερα. Πρόσθεσε πως θέλουμε τουριστική ανάπτυξη, βιώσιμη, ανθεκτική δίκαιη και συμπεριληπτική και ότι πρέπει να συνδυάσουμε την αναπτυξιακή στρατηγική βάζοντας παράλληλα τους όρους για να προστατεύσουμε την πηγή του πλούτου μας. «Πρέπει να δούμε πέρα από τον επόμενο χρόνο αλλά και τον επόμενο εκλογικό κύκλο» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική