Πολιτική

Μητσοτάκης: Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα, από την ακρίβεια μέχρι την ασφάλεια

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα «μεγάλα και μικρά ζητήματα» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του προς πολίτες της Αγίας Παρασκευής όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την επίσκεψή του στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος».

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα θέματα της ακρίβειας, λέγοντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στο πλευρό των πολιτών στη μάχη για την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού, αλλά και στην υγεία, την ασφάλεια και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα από την ακρίβεια μέχρι την κατάσταση στην υγεία, από την ασφάλεια, με τα δύσκολα ζητήματα που που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων ή την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «η κυβέρνηση αυτή παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αγία Παρασκευή


mitsotakis_agia_paraskeui___2_


mitsotakis_agia_paraskeui___3_


mitsotakis_agia_paraskeui___4_


mitsotakis_agia_paraskeui___5_


mitsotakis_agia_paraskeui___1_

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική