Πολιτική

Μητσοτάκης: «Το 41% δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά αυξημένη ευθύνη, όχι στην αλαζονεία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, όπου προεδρεύει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρακολουθήστε ζωντανά την συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την εκλογή νέου Γραμματέα του κόμματος, στην οποία θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην θέση του νυν γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, θα προταθεί σήμερα και τυπικά η βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα γραμματέας του κόμματος της ΝΔ.

Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το κλίμα είναι δικαιολογημένα αισιόδοξο καθώς είναι η πρώτη συνεδρίασή μας μετά την εκλογική νίκη αλλά και η πρώτη μετά την δεύτερη κυβερνητική μας θητεία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας.

Μητσοτάκης: «Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη»

Μίλησε δε για το ορόσημο των ευρωεκλογών του 2024 και την συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην καινούργια περίοδο το στοίχημα είναι να εντοπίσουμε και ξεριζώσουμε τις αιτίες των κρίσεων» είπε.

«Όπλο μας οι τολμηρές μεταρρυθμίσεις με γενναίες τομές και πολυδιάστατες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής» σημείωσε προσθέτοντας ότι «έχουμε την βούληση να προχωρήσουμε και με την αυξημένη αποδοχή των πολιτών όπως καταγράφηκε στις δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις».

«Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη. Ούτε άλλοθι για λάθη» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «το πολιτικό κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές».

Μητσοτάκης: Βασικός μας αντίπαλος η ακρίβεια, δεν είμαστε Μπανανία

Βασικός μας αντίπαλος είναι η ακρίβεια υπογράμμισε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία και πως θα αυξηθούν οι έλεγχοι.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική