29 Σεπτεμβρίου 2020

Μωραϊτάκης: Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική θέση του βουλευτή της ΝΔ

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης είναι ο επιλαχών βουλευτής της Α’ Αθηνών της ΝΔ  που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα από το βουλευτικό του αξίωμα Ανδρέα Ψυχάρη.

Ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης με ανακοίνωσή του υποστήριξε: «Με προτεραιότητα την αφοσίωση και την αγάπη μου προς την πατρίδα και θέτοντας σε υποδεέστερη μοίρα αναληφθείσες μετά τον Ιούνιο 2012 επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική θέση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας.

Υπόσχομαι ότι θα κάνω κάθε προσπάθεια να αντιπροσωπεύσω επάξια τους συμπολίτες μου που έχουν πληγεί και εξακολουθούν να πλήττονται από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Επίσης να εκπροσωπήσω επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες.

Εξυπακούεται ότι οι επενδυτές καθώς και οι ομολογιούχοι, οι ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλοι όσοι αδικήθηκαν θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε.

Θα  συνεργασθώ με όλους τους ενδιαφερόμενους Υπουργούς και φορείς και θα προσφέρω όλη μου την εμπειρία και  τεχνογνωσία για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα Διεθνές Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας. Έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα αυξηθούν τα δημόσια έσοδα και θα καταπολεμηθεί η ανεργία» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μωραϊτάκη.Πολιτική