23 Μαΐου 2019

Μπακογιάννη: Είμαι πολύ χαρούμενη που κατεβαίνω υποψήφια στα Χανιά

Αισιόδοξη ότι στα Χανιά η ΝΔ θα εκλέξει τουλάχιστον τρεις βουλευτές στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και εξαιρετικά χαρούμενη που η ίδια θα είναι υποψήφια στο νομό εμφανίστηκε η Χανιώτισσα βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με δημοσιογράφους στο ιστορικό καφέ Κήπος, η βουλευτής εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι οι εθνικές εκλογές -που η ίδια εκτιμά ότι θα γίνουν νωρίτερα από το Πάσχα-, θα αναδείξουν Χανιώτη πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα Χανιά θα εκλέξουν τουλάχιστον 3 βουλευτές από τη γαλάζια παράταξη.

“Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στα Χανιά το 89′ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα ξανακερδίσει το 2019 επί Κυριάκου Μητσοτάκη” είπε χαρακτηριστικά σε διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους.

“Είμαι χαρούμενη και μόνο που βρίσκομαι στον τόπο μου και που μου έρχονται όλες οι αναμνήσεις των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων από τα Χανιά, πολύ σημαντικό ότι θα κατέβω εδώ βουλευτής” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημείωσε δε ότι τα “εγκλήματα” της παρούσας κυβέρνησης θα φανούν μετά τις εκλογές και είναι αρκετά.

Για Περιφέρεια – Δήμο Χανίων

Η κα Μπακογιάννη δήλωσε για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με το χρίσμα της ΝΔ Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, ότι θα πάει πολύ καλά και έχει την πεποίθηση ότι αξίζει και μόνο που ένας νέος άνθρωπος βγήκε μπροστά για να διεκδικήσει το θεσμό.

Για τον Σταύρο Αρναουτάκη είπε πως θεωρεί πως ότι είχε να δώσει το έδωσε και δεν μπορεί να κάνει κάτι επιπλέον διεκδικώντας νέα θητεία.

Στον Δήμο Χανίων, η στήριξη στον Άρη Παπαδογιάννη είναι ενιαία και παρά τις σχέσεις που έχει με εταίρο υποψήφιο διεκδικητή του “θώκου”, η προσήλωση της βρίσκεται στο πρόσωπο του πρώτου.

Σε γενικότερο πλαίσιο, η υποψήφια βουλευτής Χανίων στις ερχόμενες εκλογές ήταν χαλαρή και απάντησε σε οτιδήποτε κι αν έπεσε στο τραπέζι, ενώ ο διάλογος που είχε με όλους τους δημοσιογράφους, προμηνύει πως η εκλογική αντιπαράθεση ιδίως στα Χανιά θα είναι εξαιρετικά σκληρή και ενδιαφέρουσα σε αρκετά σημεία.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image