Πολιτική

«Μπούλινγκ» στη Γιάμαλη από τα τρολς: Η αντίδραση Λουπάκη και το μήνυμα Καρτερού

Λυσσαλέα επίθεση από τα τρολς που στηρίζουν την Κουμουνδούρου δέχτηκε από τα ξημερώματα η δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη, λίγες ώρες μετά το πέρας της συνέντευξης που της παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Με δηκτικά σχόλια και χυδαίους χαρακτηρισμούς, οι ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στοχοποίησαν τη δημοσιογράφο, τόσο για το περιεχόμενο των ερωτήσεων, όσο και την επιλογή της να ρωτήσει ευθέως τον κ. Κασσελάκη για τις εξελίξεις στα κομματικά μέσα, με επίκεντρο την παραίτηση της Ευγενίας Λουπάκη από το «Κόκκινο».

Η τελευταία παρενέβη με φόντο το τσουνάμι σχολίων κατά της κ. Γιάμαλη, λέγοντας πως «όχι στο ίδιο κόμμα δεν θέλω να είμαι μαζί σας, όχι στον ίδιο χώρο, ούτε στην ίδια χώρα κι αν γινόταν ούτε στον ίδιο πλανήτη, φθονεροί κανίβαλοι».

Αίφνης δυσαρέστησε τον όχλο και η Νατάσα Γιάμαλη. Δεν έδειξε επαρκώς μαγεμένη από το ξανθό γένος. Κι εξαπολύουν εναντίον…

Posted by Ευγενία Λουπάκη on Thursday, December 14, 2023

Αναλυτικά, η παρέμβαση Λουπάκη: «Αίφνης δυσαρέστησε τον όχλο και η Νατάσα Γιάμαλη. Δεν έδειξε επαρκώς μαγεμένη από το ξανθό γένος. Κι εξαπολύουν εναντίον της δηλητηριώδη βέλη- οι γυναίκες πρώτοι τοξοβόλοι. Είναι “δήθεν”, είναι “ξυνή” είναι – άκουσον άκουσον- “κυρία”! 

Στον μαραθώνιο κακότητας εναντίον οιασδήποτε γυναίκας, γιατί άραγε θεωρούν οι συμμετέχοντες ότι το “κυρία” σκέτο αντί του ονόματος, είναι προσβλητικό; Οι πιο… διανοούμενοι το διασκευάζουν σε “κιουρία”, να ξέρουν άραγε τη Μαρί Κιουρί;

Οχι στο ίδιο κόμμα δεν θέλω να είμαι μαζί σας, όχι στον ίδιο χώρο, ούτε στην ίδια χώρα κι αν γινόταν ούτε στον ίδιο πλανήτη, φθονεροί κανίβαλοι».

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η Ευγενία Λουπακη επανήλθε στα κοινωνικά δίκτυα με νέα ανάρτηση της, παραπέμποντας στο άρθρο του Θανάση Καρτερού, στο οποίο ο γνωστός αρθρογράφος βάλλει εμμέσως κατά του Διευθυντή του «Κόκκινου», Αδάμ Γιαννίκου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική