Πολιτική

ΝΔ: Δεν απαιτείται άδεια για δείπνο στην παραλία του Δεσποτικού στην Αντίπαρο

Απάντηση στις αναφορές ΣΥΡΙΖΑ για το δείπνο του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο, με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανκς και τον επιχειρηματία Τζεφ Μπέζος

Απάντηση στις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για το δείπνο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανς, τον επιχειρηματία Τζεφ Μπέζος και άλλους ισχυρούς παράγοντες στην παραλία Δεσποτικού, στην Αντίπαρο, δίνει η Νέα Δημοκρατία.

Πιο αναλυτικά:

«Την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή, οι οποίοι έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή. Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως προκάλεσε οργή! Αυτή τη φορά τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του Πρωθυπουργού, του Τόμ Χάνκς, του Τζεφ Μπέζος, της Ρίτα Γουίλσον, του Μπάρι Ντίλερ, της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ του Άντερσον Κούπερ, και ρωτούν αν υπήρξε άδεια από την Εφορία Αρχαιοτήτων. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του, την παραλία στο Δεσποτικό. Πόσο μάλλον όταν το δείπνο, που τόσο τους ενόχλησε, έγινε αλλού! Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας!».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική