Πολιτική

ΝΔ: Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο βουλευτής Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης με ανοιχτή επιστολή του ανακοινώνει ότι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής.

Ο κ. Μπουτσικάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του:

«Σε αυτή την κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της χώρας εκλογική μάχη, καλούμαστε όλοι να βάλουμε στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες και οφείλουμε να υπηρετήσουμε το κοινό συμφέρον της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, της μεγάλης και ισχυρής Ελλάδας, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου και Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Κατόπιν απόφασης του Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, συστρατεύεται στην Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ και αναλαμβάνει δράση στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, ώστε να συμβάλλει με την Κοινοβουλευτική του εμπειρία και τις γνώσεις του στον επικείμενο κρίσιμο εκλογικό αγώνα. Έναν αγώνα ενάντια στον λαϊκισμό και τις ψευδαισθήσεις της αντιπολίτευσης με στόχο την οριστική αλλαγή σελίδας και την αναγέννηση της πατρίδας υπό την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής της ΝΔ κλείνοντας, ευχαριστεί όλες και όλους όσοι τον τίμησαν και τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, επισημαίνοντας ότι «οι πόρτες του πολιτικού μου γραφείου θα παραμένουν ανοιχτές συνεχίζοντας να είμαι δίπλα στους Πειραιώτες και τους Νησιώτες».

Αναλυτικά η επιστολή του:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Τον Ιούλιο του 2019 με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στο ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα του Βουλευτή της εκλογικής Περιφέρειας της Α’ Πειραιά και Νήσων με το κόμμα της ΝΔ.
Τα τέσσερα αυτά χρόνια αγωνίστηκα με πάθος, μεράκι και όραμα, θέλοντας να κάνω πράξη την επιθυμία όλων των συμπολιτών μου, ο Πειραιάς και τα Νησιά μας να γίνουν πρωταγωνιστές και να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Να καταστούν οδηγός στο πρώτο βαγόνι του τρένου της ανάπτυξης και της ευημερίας που επιτεύχθηκε εξαιτίας των επιτυχημένων πολιτικών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του.
Παρά τις αντιξοότητες και τις κρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι αλλά πήγαμε και τη χώρα μπροστά σε όλα τα επίπεδα.
Αποκαταστήσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης πολιτών και κράτους, θωρακίσαμε τα σύνορα της χώρας, αποδώσαμε μερίδιο της οικονομικής ευημερίας στους πολίτες, στηρίξαμε αυτούς που έχουν ανάγκη και αυξήσαμε τις ευκαιρίες που χρειάζονται οι νέοι.
Τα τέσσερα αυτά χρόνια αισθάνομαι ότι τίμησα την εμπιστοσύνη σας με συνέπεια στις αξίες και τις αρχές για τις οποίες με εκλέξατε.
Ήμουν πάντα εκεί με συνεχείς παρεμβάσεις στις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες, με διαρκή παρουσία στα Κοινοβουλευτικά έδρανα, με τοποθετήσεις και με εισηγήσεις πληθώρας νομοθετήματων για τον Πειραιά και τα Νησιά μας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική