Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει μέσω ανακοίνωσής της η ΝΔ, με αφορμή άρθρο του Guardian για τη δράση μιας ομάδας Ισραηλινών συμβούλων που επενέβαινε σε εκλογικές διαδικασίες χωρών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια διαχείρισης της επερχόμενης ήττας του, φτάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσει άρθρο του Guardian για να φτιάξει μυθεύματα που διαψεύδονται από άλλο σημερινό άρθρο του ίδιου του Guardian για το ίδιο θέμα!

»Όχι μόνο δεν γίνεται πουθενά σύνδεση με προσπάθεια εκλογικής χειραγώγησης για λογαριασμό της κυβέρνησης στο άρθρο που διαστρεβλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα ο ίδιος ο Guardian μιλάει για εταιρείες που αξιοποιούν διαδικτυακά εργαλεία και στρατηγικές για εμπορικές διαφορές!»

Στη συνέχεια η ΝΔ επισημαίνει ότι «οι Έλληνες πολίτες δεν χειραγωγούνται ούτε από τα fake news ούτε από την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου! Ξέρουν πολύ καλά και το ποιον και το γιατί τον ψηφίζουν ή τον αποδοκιμάζουν και θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες!».

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected