4 Οκτωβρίου 2022

ΝΔ για Ανδρουλάκη: Να κατανοήσει πως η υπόθεση του έχει πάρει τον δρόμο δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αυταρχική αντίληψη να παρουσιάζει το θύμα ως θύτη, ενώ έκανε λόγο για ένα «επιτελικό παρακράτος». Όπως σημείωσε η ΕΥΠ δεν ήθελε μόνο να παρακολουθεί τις τηλέφωνικές του συνομιλίες, αλλά και την προσωπική του ζωή, καθώς αυτά τα κακόβουλα λογισμικά, πέρα από το ότι παίρνει όλα τα αρχεία, ακόμα και όταν είναι κλειστό το κινητό μπορεί να βιντεοσκοπεί και να ηχογραφεί.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε τώρα στον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως «επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Kάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις Δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει ΤσίπραςΠολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα