11 Αυγούστου 2022

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην εποχή των «αγανακτισμένων», ετοιμάζει αντισυγκέντρωση στον Ισθμό

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στηλιτεύοντας την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει σε αντισυγκέντρωση στον Ισθμό της Κορίνθου, εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Μαξίμου σημειώνει ότι «τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και τον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις».

NΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό…

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο Πρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των “αγανακτισμένων”. Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του Πρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος.Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για να εποπτεύσει τα έργα αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στη διώρυγα της Κορίνθου.Πολιτική