26 Μαΐου 2022

ΝΔ για το επεισόδιο Πολάκη με αστυνομικό: Το alter ego του κ. Τσίπρα αποδεικνύει πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου

Η ΝΔ σχολιάζει με ανακοίνωσή της το περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο Παύλος Πολάκης στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου, σε ταβέρνα στο Μοσχάτο όταν όχι μόνο επιχείρησε να σταματήσει αστυνομικό να κάνει έλεγχο σε κατάστημα για παράβαση των μέτρων για τον Covid-19, αλλά έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση, θυμίζοντας άλλες, μαύρες εποχές.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στο «alter ego του κ. Τσίπρα» ο οποίος «μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Παύλο Πολάκη
Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο.

Ο κ.Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο. Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του.

Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το “αναλαμβάνω το ρίσκο” και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το «βάζουμε πλάτη» του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.Πολιτική