12 Αυγούστου 2020

ΝΔ για Τσίπρα: Ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις διακοπές υπουργών σε θαλαμηγούς -Εδωσε το παράδειγμα

1855095.jpg«Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου», τόνισε η ΝΔ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων στον Alpha.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα τον πιο αλαζόνα πρωθυπουργό που γνώρισε η Ελλάδα και σχολίασε με δηκτικό τρόπο τα όσα είπε για τις διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου. «Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα», ανέφερε η ΝΔ.

ΝΔ: Θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες
«Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές “ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του”. Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι “έλαβε το μήνυμα”», ανέφερε ακόμη η ΝΔ σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα και κατέληξε ότι «θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές “ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του”. Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι “έλαβε το μήνυμα”.

Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη. Ούτε μια λέξη για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση. Ούτε μια λέξη για την Υγεία και την Παιδεία που κατέστρεψε. Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα.

Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα.

Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας Πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές».Πολιτική