Πολιτική

ΝΔ: Λασπολόγοι όσοι προσπαθούν να εμπλέξουν Μητσοτάκη και Μαρέβα με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

Σε έντονο ύφος κινήθηκε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που απαντά σε «γνωστούς λασπολόγους και ψεύτες», που επιχειρούν «για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους» και συγκεκριμένα, στην υπόθεση κοκαΐνης αξίας 150 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε από τις ιταλικές αρχές στη Βενετία, σε πλοίο της εταιρείας Laskaridis Shipping με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λασκαρίδη. 

Η Πειραιώς τονίζει πως «ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με τη ΝΔ «για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους. Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό. Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική