5 Οκτωβρίου 2022

ΝΔ: Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα χυδαία συνθήματα του διαδικτύου

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.

«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένω παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν. Και εις ανώτερα!»

ΟΝΝΕΔ: «Μαθήματα» πολιτικού ήθους από την Νεολαία του κ. Τσίπρα

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και η η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος. Αναλυτικά η ΝΔ σημειώνει: 

«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ άξια σχολιασμού είναι η επιλογή του εκφραστή του «μηνύματος» αυτού, του ανθρώπου που παραβίασε την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας.

Ο τρόπος, που πολιτεύονται είναι εδώ και χρόνια γνωστός. Είναι ο ίδιος τρόπος, με τον οποίον επέλεξαν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, που συνάντησαν ως κυβέρνηση, αλλά και κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε η χώρα μας, ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση: με χυδαιότητα, υποκρισία και ανευθυνότητα.

Αναρωτιόμαστε: Άραγε συμφωνεί με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας;

Αυτή είναι κύριε Τσίπρα η αλλαγή και η ελπίδα που υπόσχεστε στους πολίτες;»Πολιτική