Πολιτική

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται με την υιοθέτηση της πρότασης Μητσοτάκη για «πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό»

«Αν η εξέλιξη ήταν αρνητική οι καταγγελίες της Κουμουνδούρου θα διαδέχονταν η μία την άλλη – Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν» αναφέρει η Πειραιώς

Στην αντεπίθεση πέρασε απόψε η Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και την επικείμενη υιοθέτηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού από την ΕΕ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία τόνισε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «δεν κρύβει την ενόχλησή του για την υιοθέτηση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό», ενώ την ίδια στιγμή που γίνεται προσπάθεια για την υλοποίηση της πρότασης, το κόμμα της αξιωματικής ανιτπολίτευσης ως συνήθως ενοχλείται.

Αναλυτικά η ΝΔ σημειώνει:

«Ο συνήθως μετρημένος στα λόγια του κ. Ξανθός, στη σημερινή ανακοίνωσή του, ανάμεσα σε διάφορα ασυνάρτητα, δεν κρύβει την ενόχλησή του για την υιοθέτηση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό. Tη στιγμή που γινόταν επίμονη προσπάθεια για την υλοποίηση της πρότασης, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας». Σήμερα που έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, με σημαντικά οφέλη για τη χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται ξανά. Αν η εξέλιξη ήταν αρνητική οι καταγγελίες της Κουμουνδούρου θα διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική