25 Ιουνίου 2019

ΝΔ σε Καμμένο-ΣΥΡΙΖΑ: Για συμβάσεις εκατομμυρίων, μια χαρά συνεργάζεστε

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας για τα αντισταθμιστικά των F-16, την οποία υπερασπίστηκε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή.

Ο εισηγητής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε «χοντράδα» τη ρύθμιση και «κακόγουστη οπερέτα» με δήθεν συγκρούσεις τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η κυβέρνηση είναι κακόγουστη οπερέτα. Η δήθεν κόντρα αποτελεί ιστορία για αγρίους για να αποφύγει ο μικρότερος την εξαφάνιση και ο μεγαλύτερος τη συντριβή. Ματαιοπονείτε. Όταν πρόκειται για σκιώδεις συμβάσεις εκατομμύριων μια χαρά συνεργάζεστε. Επαναφέρετε τα αντισταθμιστικά από την μπροστά πόρτα για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά δεν ενημερώθηκε για την νέα σύμβαση που ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ και στην συνέχει ανέπτυξε μια σειρά προβληματισμών για την διαφάνεια της τροπολογίας.

«Μόνο το 70% των 230 εκατ. ευρώ θα πάνε στην ΕΑΒ. Τα υπόλοιπα 70 εκατ. ευρώ ποιος θα τα πάρει; Θέλουμε αναλυτικό κατάλογο. Επίσης η ΕΑΒ τον Αύγουστο υπέγραψε σύμβαση 87 εκατ. ευρώ. Ποιοι θα πάρουν τα υπόλοιπα χρήματα» αναρωτήθηκε.

sofia_loukeri_300x250


Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image