18 Απριλίου 2021

ΝΔ: Τα ψέματα του Τσίπρα τα διαψεύδει πλέον και το ίδιο του το κόμμα

Επίθεση της ΝΔ κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ανάρτηση της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Ασπρόπυργο – «Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για ανάρτηση της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Κωνσταντίνου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι η τοποθέτησή της έγινε μέσα σε 24 ώρες από τότε που ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης δήλωσε στη Βουλή ότι « δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε».

Η κυρία Κωνσταντίνου επιχειρεί να συνδέσει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την υπόθεση Λιγνάδη.

«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι η κυρία Κωνσταντίνου «αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου».


tweet_kwnstantinou

«Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη», καταλήγει η ΝΔ.

Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε” η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη.Πολιτική