2 Απριλίου 2020

ΝΔ: Θυμίζουμε στον Τσίπρα την «απάτη» επτά μηνών διακυβέρνησης, Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015

Πόλεμος μέσω βίντεο μεταξύ κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ -  «Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα» απαντά η ΝΔ

Πολιτική αντιπαράθεση μέσω βίντεο διεξάγεται μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, με κεντρικό σύνθημα «η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται».

Στα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση απαντά με τα δικά της βίντεο, υπενθυμίζοντας σκηνές από την διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2015.

«Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την «απάτη» των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015.

Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: https://metonkyriako.gr», αναφέρει η ΝΔ. 

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει το κυβερνητικό κόμμα στο twitter, γίνεται αναφορά στον νόμο Παρασκευόπουλου, την άνοδο του κόστους δανεισμού, τη μείωση των καταθέσεων, την «υπερήφανη διαπραγμάτευση», το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, το δημοψήφισμα, που ενώ βγήκε «όχι» έγινε «ναι» και την υπογραφή 3ου μνημονίου. «Η KOLOTOUMBA ολοκληρώνεται» αναφέρει το βίντεο.


Το είπαμε. Το κάναμε.

Παράλληλα, στο δεύτερο βίντεο, με τίτλο «Το είπαμε. Το κάναμε», που έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται αναφορά στη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του ασύλου, την καθιέρωση του επιδόματος γέννησης 2.000 ευρώ για κάθε παιδί, την αύξηση του αφορολόγητου για 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 1.500 ειδικούς φρουρούς, την αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομές για 3 χρόνια, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη λειτουργία του 112, και το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων.

«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά», αναφέρεται στο βίντεο, που προαναγγέλλει 134 μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων.Πολιτική