7 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Δημοκρατία: Να μηνύσει τον Ματθαιόπουλο η Γεροβασίλη αν είναι ψέμματα τα όσα είπε για πολιτικές εντολές συγκάλυψης

«Δεν περιμέναμε τη ΝΔ να μας υποδείξει αν και ποιον θα μηνύσει η κ. Γεροβασίλη», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τα 102 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι δεν είναι αντιπερισπασμός, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια εθνική τραγωδία για την οποία έχετε ευθύνη», λέει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «με την αναψηλάφηση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι επιχειρείται ένας χυδαίος αντιπερισπασμός, προκειμένου να αποστρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τους ελλιπείς χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ και του ίδιου προσωπικά στη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού».

Στην ίδια ανακοίνωσή η Νέα Δημοκρατία καλεί την πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μηνύσει τον πρώην Αρχηγό της Πυροσβεστικής, Βασίλη Ματθαιόπουλο αν όλα όσα επικαλείται για «άνωθεν πολιτικές εντολές συγκάλυψης» είναι ψέμματα.

«Αφήστε λοιπόν τα πολλά λόγια κι απαντήστε ευθέως: Αν, όπως ισχυρίζεται η κα. Γεροβασίλη, είναι ψέματα όσα λέει ο πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπουλος για άνωθεν πολιτικές εντολές συγκάλυψης, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του; Είναι το πρώτο που θα ανέμενε κανείς από κάποιον που θεωρεί ότι θίγεται και συκοφαντείται».Πολιτική