12 Αυγούστου 2022

Νέα εμφάνιση Καραμανλή -Θα μιλήσει σε συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου

Στη συναυλία-τιμητική εκδήλωση στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο θα κάνει χαιρετισμό ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στις 11 Ιουλίου.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Άλσος Περιστερίου, με δωρεάν είσοδο και θα τραγουδήσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες: Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας και Ηρώ Σαία.

Την τιμητική εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Για όσους γνωρίζουν τη σχέση των δύο ανδρών, μόνο έκπληξη δεν προξένησε η απόφαση του Καραμανλή να εκφωνήσει ομιλία για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, αφού από το 2000 έως το 2004 ο Ξαρχάκος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση και ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Πρόσφατα, ο κ. Καραμανλής είχε μιλήσει στην πρώτη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», στο Μέγαρο Μουσικής.Πολιτική