Πολιτική

Νέα επίθεση Ακρίτα στην Μαρέβα Μητσοτάκη για το Αρχαιολογικό Μουσείο

Νέα πυρά κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμποφσκι Μητσοτάκη εκτοξεύει η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Έλενα Ακρίτα.

«Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;» διερωτάται σε νέα ανάρτησή της η κυρία Ακρίτα, προσθέτοντας πως «η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής».

Σημειωτέον ότι η Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη έχει προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά της κυρίας Ακρίτα, ενώ η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;

Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.

Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;

Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζυγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατασα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική