Πολιτική

Νέα επίθεση Κασιμάτη κατά Ραγκούση: Καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάθεται σε υπουργικές καρέκλες δίπλα στον Βορίδη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στη βουλευτή β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Γ. Κασιμάτη και τον πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο κ. Ραγκούσης ζήτησε να μάθει τι προτίθεται να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με όσους δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απάντηση του κ. Κασσελάκη είναι ότι θα έχουν κυρώσεις.

Η Νίνα Γ. Κασιμάτη θεώρησε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης «έδειξε» εκείνη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εναντίον του μέσω των social media. Μεταξύ άλλων η κυρία Κασιμάτη είπε πως «όταν εκλεγεί βουλευτής» ο κ. Ραγκούσης «θα τον ειδοποιήσουμε». Μάλιστα χωρίς να τον κατονομάζει δήλωσε πως ο πρώην βουλευτής «πυροδοτεί την εσωστρέφεια στο κόμμα».


kasimati_1

Φτάνοντας στο σήμερα υπήρξε ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της… β’ Πειραιά καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης με ανακοίνωσή του απάντησε στην Νίνα Γ. Κασιμάτη χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, για να προσθέσει πως «αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Ραγκούση:

Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.

Ο λόγος;

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική