Πολιτική

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης είναι «ουρά» του Μητσοτάκη, λέει η Κουμουνδούρου

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αποστροφή του Νίκου Ανδρουλάκη για το ποιός μπορεί να σταθεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη «με σοβαρότητα, σταθερότητα, αταλάντευτα, χωρίς εξαρτήσεις, ακηδεμόνευτα, με δύναμη, εντιμότητα, και αξιοπιστία απέναντι στη Νέα Δημοκρατία; Ποιος ενώνει, ποιος τιμά, ποιος συνεχίζει, ποιος διασφαλίζει το μέλλον, αλλά και τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε λέγοντας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει επιλογή ποιον θέλουν για αντίπαλο. ‘Αλλωστε του είναι πολύ πιο χρήσιμος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρά ως υπουργός του. Κάθε φορά που είναι σε δύσκολη θέση, δηλώνει παρόν για να τους διευκολύνει και να πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα».

Η αιχμή αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από την Κουμουνδούρου. «Όσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το … όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις Ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να αντισταθεί στους δελφίνους του κόμματός του, τόσο χάνει και την ψυχραιμία του», σημειώνουν.

«Επέλεξε και πάλι σήμερα να επιτεθεί στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη προσπαθώντας μάταια να τον απαξιώσει, επικεντρώνοντας παράλληλα τις αντιπολιτευτικές του κορώνες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών και ελπίδα σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο» συνεχίζουν στην ίδια ανακοίνωση και καταλήγουν: «Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news είναι πλέον γνωστό σε όλους». ​

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική