Ελλάδα

Νέα Lenovo Smartphones με δυνατότητα επιστροφής αποκλειστικά στον Κωτσόβολο

kotsovolos-smartphone-660.jpg

H Κωτσόβολος και η Lenovo δίνουν αποκλειστικά την ευκαιρία στους πελάτες τους να «Πάρουν το δικό τους smartphone και να το επιστρέψουν, αν δεν το λατρέψουν»*, αφήνοντάς τους την επιλογή επιστροφής ακόμη και αν το προϊόν δεν τους ικανοποιήσει πλήρως.

Σε όλα τα καταστήματα της Κωτσόβολος, αλλά και στο online κατάστημα www.kotsovolos.gr, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα Lenovo S860 στα €299 και Lenovo A536 στα €149 έχοντας τη δυνατότητα να τα επιστρέψουν εντός 20 ημερών σε περίπτωση που δεν μείνουν ευχαριστημένοι από τις συσκευές, εφόσον θα έχουν δοκιμάσει τις λειτουργίες τους. Η ενέργεια ισχύει έως τις 30/09/2014.

Παράλληλα, η εταιρεία ετοιμάζεται για την επιστροφή στα θρανία και έχει «Όλη την τεχνολογία για να ανέβεις ψηλά» όπως παρουσιάζει η νέα της επικοινωνιακή καμπάνια. Η Κωτσόβολος απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, φοιτητές και γονείς, για να τους «ανεβάσει ψηλά», με την πλούσια γκάμα και τις εξαιρετικές ευκαιρίες αγοράς σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας.

lenovo_smartphone_kotsovolos.jpg

Για την περίοδο της «επιστροφής στα θρανία» έχει ετοιμαστεί εξειδικευμένος κατάλογος, τόσο με προϊόντα τεχνολογίας, όπως laptops, tablets, εκτυπωτές, desktops, όσο και οικονομικές προτάσεις αγορών για να νέο φοιτητικό σπίτι, που θα ισχύει από τις 15/09. Επίσης, η επικοινωνιακή καμπάνια θα πλαισιωθεί με διαφημιστικά φυλλάδια και τηλεοπτικά σποτ που θα επικοινωνούν εκπληκτικές προτάσεις αγορών για κάθε γούστο σε εξαιρετικές τιμές.

kotsovolos_bts.jpg

«*Ισχύει για τους κωδικούς 143319 & 143312-313. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος από το προϊόν μπορεί να το επιστρέψει εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε πλήρη συσκευασία και χωρίς φθορές όπως ακριβώς αγοράστηκε και με επίδειξη της απόδειξης πληρωμής»

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 96 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

 

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Retail

Η Dixons Retail είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών μέσα από πολλαπλά κανάλια και στην παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 32.000 εργαζόμενους σε 12 χώρες. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα.

Οι αλυσίδες της DixonsRetail περιλαμβάνουν τα εμπορικά σήματα Currys, Knowhow και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjοp ElGiganten, Gigantti, Lefdal και Knowhow στις Σκανδιναβικές χώρες, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ElectroWorld στην Κεντρική Ευρώπη και τη Dixons Travel σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα