Ελλάδα

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά -Σε εφαρμογή από την Τρίτη

21474311.jpg

Αλλάζουν ξανά τα δεδομένα για τους οδηγούς και τους πεζούς στον Πειραιά. Από την Τρίτη τίθενται σε εφαρμογή νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, εξαιτίας των έργων για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου, ενώ θα υπάρξει και επόμενη φάση ρυθμίσεων, όπως ανακοίνωσε η Αττικό Μετρό.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι:

Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πειραιά, μετατοπίζεται παράλληλα, προς την πλευρά της θάλασσας, με μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας σε δύο. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη με κατεύθυνση προς τον Άγιο Διονύσιο παραμένει ως έχει. Η υπέργεια πεζογέφυρα σύνδεσης του Λιμένα Πειραιά με το σταθμό ΗΣΑΠ δεν θα είναι πλέον σε λειτουργία. Η πρόσβαση των πεζών από τον σταθμό του ΗΣΑΠ προς το λιμάνι και αντίστροφα, θα μπορεί να γίνεται στο ύψος της οδού Λουδοβίκου μέσω δύο διαβάσεων πεζών. Διατηρούνται όλες οι υφιστάμενες γραμμές μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) που διέρχονται από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα