16 Μαΐου 2021

Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου: Οι Ελληνες θα γίνουν γιουσουφάκια-Την 28η Οκτωβρίου 2034 θα εορτάζεται η «άλωση της Ελλάδας»

amvriosios-660.png

Νέο παραλήρημα εναντίον των αλλοδαπών και συγκεκριμένα των οικονομικών μεταναστών σημειώθηκε από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης στο μήνυμα του για την επέτειο του Οχι, το οποίο αναρτήθηκε στο προσωπικό του blog το βράδυ της Δευτέρας, που τιτλοφορείται «Ημέρα Δόξης και Εθνικής Υπερηφάνειας», προχωρά σε μια ανάλυση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

Εκεί, ο Αμβρόσιος εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ εναντίον των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, την άποψη πως δημοσιεύματα συγκεκριμένης εφημερίδας, αλλά και ο αντιρατσιστικός νόμος προωθούν την έννοια της μη-πατρίδας, και τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως». Φυσικά δεν μένει στο απυρόβλητο και η έννοια της παγκοσμιοποίησης: Η προσπάθεια αυτού του συστήματος είναι να υποβαθμισθή και να ξεχασθή παντελώς η έννοια της Πατρίδος, δηλ. ενός συγκεκριμένου γεωγραφικού Χώρου, όπου οι άνθρωποι έχουν τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, τις παραδόσεις τους και πρό πάντων τήν ιστορία τους! Στο νέο αυτό Σύστημα Διακυβερνήσεως απαγορεύεται τόσον η θρησκευτική συνείδηση, όσο και η εθνική αυτοσυνειδησία! Αυτό το σύστημα ονομάζεται “Παγκοσμιοποίηση” ή “Globalization”!!!!!».

Στην παραληρηματικού χαρακτήρα ανάλυσή του, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων συνεχίζει, υποστηρίζοντας ότι οι μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα θα είναι τόσοι πολλοί που έπειτα από 20 χρόνια θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική επέτειο, την 28η Οκτωβρίου 2034, η οποία θα συμβολίζει την «άλωση της Ελλάδας» από το Ισλάμ και έτσι τα εγγόνια των αναγνωστών του εν λόγω άρθρου «μπορεί να είναι και… γιουσουφάκια» και πως πλέον δεν θα αισθάνονται ούτε Ελληνόπουλα ούτε Ορθόδοξα χριστιανόπουλα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Άλλωστε μη λησμονείτε, παρακαλώ, ότι η Χώρα μας σήμερα Κυβερνάται από μιά ξένη Τριανδρία αλλοδαπών, (λέγε με “Τρόικα”), εμείς δε, δυστυχώς, χορεύουμε σε όποιο ρυθμό μας καθορίζει εκείνη με τα όργανά της!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι “οικονομικοί Μετανάστες” στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Είμεθα σχεδόν βέβαιοι, ότι έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας, οι Μουσουλμάνοι ως Μετανάστες, θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: “28η Οκτωβρίου …….2034! Η άλωση της Ελλάδος! Η κατάκτηση της Ευρώπης! Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ……”Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …….”γιουσουφάκια”! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!»Ελλάδα