14 Αυγούστου 2020

Νέο συμβόλαιο σε Φορτούνη από Ολυμπιακό – Επιβράβευση για τις εμφανίσεις του

fortounis708_0.jpg?itok=LisW3h66

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί το νέο καυτό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για άμεση ανανέωση συμβολαίου με σχεδόν διπλασιασμό των οικονομικών απολαβών του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων ομάδων με την Τότεναμ να δείχνει μέχρι στιγμής η πιο ζεστή.

Άνθρωπός της μάλιστα βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Φορτούνη ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Β.Ιρλανδία στο Μπέλφαστ για τα προκριματικά του EURO.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν. Αμεσα θα υπάρξουν επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αφού το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2018. Ηδη υπήρξε μια συνάντηση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή Πολ Κουτσολιάκου με τον Γιάννη Βρέντζο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις.

Το νέο συμβόλαιο στον Φορτούνη θα είναι παράλληληα μια επιβράβευση για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του και φυσικά ένας τρόπος προκειμένου ο παίκτης να μη χαθεί με λίγα χρήματα αφού αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά υψηλή ρήτρα.Αθλητισμός