12 Ιουλίου 2020

Νέο τροχαίο στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα [εικόνες]

troxaio660_3.jpg

Πριν ακόμα στεγνώσει το… μελάνι της είδησης για το πολύνεκρο τροχαίο στη Βεροία, τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε και νέο τροχαίο στην Εγνατία Οδό. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ή, ακόμα χειρότερα, νεκροί.
Το τροχαίο, όπως αναφέρει και το epirusgate (από όπου και οι φωτογραφίες) σημειώθηκε μεταξύ Ελευθεροχωρίου και του κόμβου Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, νταλίκα με ξένες πινακίδες που μετέφερε αυτοκίνητα και κινούταν με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας, ξαφνικά και, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, “δίπλωσε”, με αποτέλεσμα να… “φύγουν” τα αυτοκίνητα που μετέφερε και να διασκορπιστούν στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς τη συγκεκριμένη ώρα η κυκλοφορία ήταν αραιή, σε σημείο που να μην υπάρχουν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα τη στιγμή που δίπλωσε η νταλίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαμε νεκρούς ή τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Aμέσως σήμανε συναγερμός στα συνεργεία της Εγνατίας Οδού και οι υπεύθυνοι του αυτοκινητόδρομου διέκοψαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, μέχρις ότου μαζευτούν από το οδόστρωμα τα διασκορπισμένα αυτοκίνητα.
Μετά από 1,5 ώρα, το συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

aa2_1.jpg

akk.jpg

rrt1.jpg

rrt2.jpgΕλλάδα