30 Σεπτεμβρίου 2020

Νέοι διοικητές νοσοκομείων: Απο κόσκινο τα βιογραφικά των υποψηφίων – Σύντομα οι ανακοινώσεις

Παρόλες τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες, το παζλ για τις διοικήσεις των νοσοκομείων τόσο της Αθήνας όσο και των περισσότερων νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων έχουν μπει στο μικροσκόπιο από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αφού στους ανθρώπους που θα αναλάβουν τις διοικήσεις των νοσοκομείων θα μεταφερθεί ένα μεγάλο μέρος του βάρους της εφαρμογής της πολιτικής της κυβέρνησης στην Δημόσια Υγεία.

Τα Δημόσια Νοσοκομεία εξαιτίας της μαύρης περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ υπολειτουργούν, αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα απόρροια της κακοδιαχείρησης της προηγούμενης περιόδου και για να μπορέσουν να γυρίσουν σελίδα άμεσα απαιτείται η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που πλέον έχει λάβει τη τελική του μορφή, πάνω και στα νέα δεδομένα που έλαβε η κυβέρνηση μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Όπως και να έχει πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ενδεχομένως ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις και τις τοποθετήσεις των νέων διοικητών.

 Πολιτική